Premierliga: Liverpool je prvi put u posljednje tri sezone s Etihada otišao neporažen

Nedjelja, 08. studenog 2020. 19:25 Napisao/la  SC
Kevin de Bruyne promašio je kazneni udarac u 42. minuti
Kevin de Bruyne promašio je kazneni udarac u 42. minuti

U derbiju 8. kola Manchester City i Liverpool odigrali su na Etihadu 1:1, više razloga za zadovoljstvo na kraju će imati Jurgen Klopp, budući da momčad Pepa Guardiole u 42. minuti nije iskoristila najstrožu kaznu.

Točnije, s bijele točke neprecizan je bio Kevin de Bruyne.

Liverpool može zadovoljan biti i zbog činjenice da su osvojili bod na stadionu na kojem su u posljednje tri sezone doživjeli tri poraza, od čega dva itekako uvjerljiva (5:0, 4:0).

Liverpool je u vodstvo došao nakon što je Mo Salah u 13. minuti iskoristio najstrožu kaznu, u 31. minuti Kevin de Bruyne je uposlio Gabriela Jesusa, koji se još ljepše oslobodio svojih čuvara i pogodio za 1:1.

MANCHESTER CITY: Ederson, Cancelo, Laporte, Dias, Walker, Gundogan, Rodri, De Bruyne, Sterling, Gabriel Jesus, Torres (61 Silva).

LIVERPOOL: Alisson, Alexander-Arnold (63 Milner), Matip, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jota, Firmino (59 Shaqiri), Mane, Salah.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.