Pogledajte svađu Mohameda Salaha i Jurgena Kloppa

Nedjelja, 28. travnja 2024. 10:23 Napisao/la  SC

Sve upućuje da će na kraju Klopp otići iz Liverpoola kao gubitnik, sve se promijenilo otkada je igrače počeo voditi bivši trenera

Pogledajte svađu Mohameda Salaha i Jurgena Kloppa

Jurgen Klopp napravio je veliku pogrešku kada je šest mjeseci unaprijed najavio odlazak iz Liverpoola.

Do najave odlaska Liverpool je vodio na ljestvici Premierlige, Mohamed Salah je vrhunski igrao i predvodio momčad, koja je igrala najbolje u Premierligi i kada je Salah igrao na Afričkom kupu nacija.

A onda je Klopp objavio odluku da odlazi i sve se promijenilo.

Klopp je prirodno izgubio autoritet, igrače je vodio bivši trener, tonusi glavnih igrača počeli su padati,  Salah je počeo igrati najslabije otkada je u Liverpoolu.

Težak poraz (0:3) od Atalante na Anfieldu najavio je početak kraja, Liverpool je prvo ispao iz Europske lige, a onda je počeo sve više zaostajati za Arsenalom i Manchester Cityjem.

Salah je preselio na klupu što je još više podignulo negativne tenzije u momčadi, bilo je samo pitanje tko će prvi izgubiti živce.

Tijekom utakmice protiv West Hama sve je izašl na vidjelo, kada su se Mohamed Salah i Jurgen Klopp počeli svađati što možete vidjeti  OVDJE

Sve upućuje da će na kraju Klopp otići iz Liverpoola kao gubitnik.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.