Pogledajte reakciju Pepa Guardiole kada su mu spomenuli Roberta Mancinija

Utorak, 07. veljače 2023. 09:15 Napisao/la  SC

Istraga je obuhvatila razdoblje od od 2012. do 2018. godine, Pep Guardiola menadžer je postao 2016. godine

Pogledajte reakciju Pepa Guardiole  kada su mu spomenuli Roberta Mancinija

U istrazi protiv Manchester Cityja između ostalog otkriveno je da je bivši menadžer Roberto Mancini dio plaće primao iz izvora bliskoga klubu, drugi dio isplaćivao mu je  klub koji je time prikrivao realne izdatke.

Istraga je obuhvatila razdoblje od od 2012. do 2018. godine, Pep Guardiola menadžer je postao 2016. godine.

Kada su novinari svojedobno upitali Pepa Guardiolu pitali bi li na isti način primao plaću, uslijedila je ljutita reakcija menadžera Manchester Uniteda:

- Znate li što me pitate! Da li sam primao novac sa strane? Danas!? Iskreno, zaslužujem li da me pitaš takvo nešto? O moj Bože, odgovorio Pep Guardiola.

Reakciju menadžera Manchester Cityja može vidjeti    OVDJE

Što se tiče reakcija na rezultate istrage koja je trajala četiri godine, engleski mediji prvi put otkada je Premierliga postala utočište sumnjim investicijama doslovno razapinju Manchester City.

Nije prvi put da se Manchester City suočava s posljedicama trošenja novca mimo tržišnih pravila, prvi put se stvara ozračje da jedan klub treba drastično kazniti.

Javno mnijenje podržava sve glasnije spekulacije da Manchester City treba biti izbačen iz lige

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.