Podolski dolazi u Arsenal, van Persie odlazi u Manchester City

Četvrtak, 08. ožujka 2012. 13:57 Napisao/la  I. V.

Podolski će u Arsenalu zarađivati oko 120.000 eura tjedno (cca 6,5 mil eura godišnje)

Lukas Podolski iduće će sezone igrati za Arsenal, Arsene Wenger platio je Kolnu 13 mil. eura odštete za napadača koji preferira igru po lijevoj strani. Podolski će u Arsenalu zarađivati oko 120.000 eura tjedno (cca 6,5 mil eura godišnje).

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini izjavio je da želi dovesti Robina van Persiea. Bogati vlasnici Manchester Cityja neće štedjeti da bi doveli napadača Arsenala koji igra najbolji nogomet u životu. Da Mancini želi van Persija nije novost, jedino je novost što je prvi put javno obznanio svoju želju.

Podolski i van Persie različiti su tipovi napadača, Wengerova kupovina nema veze s mogućnim odlaskom van Perisea. Ako je suditi prema Wengerovoj sportskoj politici u posljednjih nekoliko sezona, van Persie je već postao igrač Manchester Cityja.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.