Počeo ples milijuna: Slaven Bilić na Old Traffordu igrao protiv najskuplje momčadi u povijesti Premierlige

Nedjelja, 13. kolovoza 2017. 10:56 Napisao/la  SC

U utakmici protiv West Hama na Old Trafford istrčala momčad Manchester Uniteda vrijedna čak 453 mil. eura

Slaven Bilić danas (17) počinje ples milijuna u jednoj od najbogatijih nogometnih liga na svijetu, najbolji hrvatski trener na klupi West Hama novu sezonu u Premierligi počinje utakmicom protiv Josea Mourinha.

Bilić će na Old Traffordu predstaviti novu momčad West Hama, tijekom prijeznog roka hrvatski stručnjak doveo je četiri zvučna pojačanja i jednog perspektivnog igrača:

 Nakon Pabla Zabalete, Joe Harta, Marka Arnautovića i Javiera Chicharita menadžer West Hama doveo je reprezentativca Crne Gore, 18-godišnjeg Seada Hakšabanovića koji je došao iz švedskog Halmstadsa.

Mladi Hakšabanović predstavlja ulaganje u budućnost, stajao je svega tri milijuna eura! Sitniš u usporedbi s cijenama igrača u Premierligi!

Upravo na premijeri Bilić će igrati protiv najskuplje početne postave jedne momčadi u povijesti Premierlige, na Old Trafford danas će istrčati momčad Manchester Uniteda vrijedna čak 453 mil. eura!

Jose Mourinho prošle sezone osvojio je Europsku ligu, trofej je spasio sezonu u kojoj se Manchester United ne bi plasirao u Ligu prvaka prema plasmanu u Premierligi.

Ovoga ljeta Mourinho je promijenio strukturu momčad, samo na kupovinu trojice novih igrača (Lindelof, Matić, Lukaku), koji će danas igrati, potrošio je 163 mil. eura.

Tijekom pripreme za današnju utakmicu Bilić se sigurno nije bavio sljedećom tržišnom vrijednošću početne postave Man. Uniteda (mil. eura):  De Gea 21,  Valencia 18,  Lindelof 35,  Baily 33,  Darmian 14,   Pogba 100,   Matić 45,   Herrera 32,   Mkhytarjan 33,   Lukaku 83,   Martial 39.

Da jest, West Ham ne bi ni doputovao u Manchester.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.