ENGLESKO PRVENSTVO

Fulham pobijedio, Petrić pogodio prečku

Ponedjeljak, 10. prosinca 2012. 23:12 Napisao/la  SC

Utakmica 16. kola: Fulham - Newcastle 2:1 (Sidwell 19, Rodallega 63/Ben Arfa 54)

PREMIERLIGA - 16. kolo

FULHAM - NEWCASTLE 2:1

Stadion Craven Cottage. Gledatelja 25.270

Sudac: Lee Mason

Strijelci: 1:0 Sidwell (19), 1:1 Ben Arfa (54), 2:1 Rodallega (63)

Fulham: Schwarzer, Riether, Hughes, Hangeland, Riise, Duff, Sidwell, Baird, Kačaniklić (62 Dejagah), Berbatov, Rodallega (86 Petrić)

Newcastle: Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Anita (86 Marveaux), Tiote (86 Begirimana), Ben Arfa (70 Ameobi), Gutierrez, Cisse, Ba

Sjajna utakmica viđena je na londonskom Craven Cottageu. Fulham je nakon sedam utakmica napokon uspio stići do pobjede, istina protiv mušterije jer je ovo četvrta uzastopna pobjeda protiv Newcastlea na domaćem travnjaku. Mladen Petrić ušao je umjesto strijelca pobjedničkog pogotka Huga Rodallege u 86. minuti a već dvije minute kasnije pogodio je desnu vratnicu Krulova gola sjajnim udarcem sa 18 metara.

Domaćini su imali i puno sreće jer su Cisse i Coloccini između 66. i 72. minute pogađali grede kada je australski reprezentativni vratar Mark Schwartzer već bio svladan. Steve Sidwell sjajnim je pogottkom sa 15 metara okrunio odličan početak domaćega sastava koji je u prvih pola sata mogao i do veće prednosti da je Dimitar Berbatov imao svoj dan, ali nije.

U 53. minuti povratnik na nogometne terene Hatem Ben Arfa postigao je rijetko viđen pogodak. Opalio je sa 25 metara, možda je njegova lopta malo okrznula Jon Arne Riisea ali Schwarzer ju je mogao samo ispratiti pogledom. No zadovoljstvo "svraka trajalo je samo devet minuta a onda je Hugo Rodallega glavom sa pet metara matirao Krula za novo vodstvo domaćina. Newcastleu je ovo 14. uzastopna utakmica u gostima bez pobjede.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.