Pep Guardiola: Želim ostati u Manchester Cityju više nego ikada

Subota, 11. veljače 2023. 10:15 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola prekinuo je medijske spekulacije da odlazi iz Manchester Cityja nakon što je istraga dokazala da je klub u arapskom vlasništvu ogrezao u korupciji i financijskim malverzacijama.

U više od sto slučajeva dokazano je da je aktualni prvak kršio tržišna pravila ponašanja što Guardiolu očito ne smeta:

- Ne idem odavde! Želim ostati više nego ikada. Izgleda da su nas već osudili. Sreća je što živimo u ovoj prekrasnoj državi gdje nisi krivac dok se krivica ne dokaže. Mi nismo imali tu priliku, jer smo već osuđeni na tešku kaznu. Uvjeren sam da nismo krivci, ali hoće li se sve zaustaviti nakon toga? Klupski čelnici rekli su mi da nisu krivci. To su dokazali u UEFA i zašto to ne bi sad dokazali i ovdje. Prihvatit ćemo kaznu kakva god bude. Ali, što ako smo nevini?! Hoće li nam netko platiti odštetu?. Dajte nam barem da se branimo, kazao je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.