Pep Guardiola: Prihvatit ću poziv na čašu vina ako me Mourihno pozove!

Petak, 09. rujna 2016. 18:03 Napisao/la  SC

Obojici nam treba više vremena, no svijet vam neće dati vremena, kaže Guardiola pred gradski derbi


Pep Guardiola protiv Josea Mourinha i Zlatana Ibrahimovića, dvojice nadobudnih tipova kojima svaki susret s Guardiolom podiže adrenalin. Manchester City protiv Manchester Uniteda, subotnja utakmica više je od gradskog derbija bez obzira što su Mourinho i Guardiola tek počeli slagati momčadi:

- Obojici nam treba više vremena, no svijet vam neće dati vremena. Utakmica se igra sad i igra se na Old Traffordu. Mi ćemo pokušati igrati onako kako znamo, raditi one stvari koje radimo dobro. Imali smo nekoliko dobrih partija na gostovanjima. U Bukureštu i u prvom poluvremenu kod West Hama. Kod Stokea sam odmah shvatio koliko je teška Premierliga. Vjerujem i vjerovat ću do kraja svoje karijere da morate igrati dobro kako biste pobijedili. Želim napadati, želim kontrolirati utakmicu, želim općenito dobro igrati. Imam veliko poštovanje prema Zlatanu i svemu što je napravio u svojoj karijeri. Diljem Europe je radio sjajne stvari. On je jedan od najboljih igrača. Nekim igračima je potrebno vrijeme da bi razumjeli ligu u koju su došli. Međutim, onim velikim igračima to vrijeme nije potrebno, rekao je Guardiola.

Atmosfera oko Manchester Cityja nije baš najbolja otkada je Guardiola povukao poteze (otpisao Yaya Tourea i Harta) koje navijači ne odobravaju:

- Večerao u jednom restoranu i ljudi su prema meni bili izrazito ljubazni. Navijači Cityja su me grlili, a navijači Uniteda ljubazno pozdravljali. Što se tiče izjave Josea da će me pozvati na čašu vina. Pa prihvatit ću je, naravno, ako me pozove, kaže Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.