Guardiola impresioniran Liverpoolom protiv koga Manchester City igra prvu utakmicu u Novoj godini

Nedjelja, 30. prosinca 2018. 10:07 Napisao/la  SC

Manchester City još uvijek može osvojiti više od 100 bodova kao prošle sezone ako pobjedi sve utakmice u 2019. godini, problem je što 3. siječnja igra protiv Liverpoola

Klopp i Guardiola
Klopp i Guardiola

 

Pep Guardiola ne krije da je impresioniran snagom Liverpoola, koji je drugi dio sezone počeo uvjerljivom pobjedom (5:1) protiv Arsenala.

Uoči nedjeljne utakmice Manchester Cityja protiv Southamptona, Guardiola se osvrnuo na netom završeni prvi dio sezone i utakmicu protiv Liverpoola u 21. kolu, koja se 3. siječnja igra na El Ittihadu

 - Za sada radimo dobar posao, osvojili smo 44 boda u prvom dijelu. Ako u preostalom dijelu sezone osvojimo isto, imat ćemo 88 bodova. S toliko bodova postaješ prvak. Većina prvaka zadnjih dvadeset godina osvojila je manje bodova. Do sada smo odradili dobar posao. Naravno, nakon dvije zadnje utakmice protiv Leicestera i Crystal Palacea (dva poraza. op. a.), imate drugačiji osjećaj jer postoje dvije momčadi koje bile bolje od nas ovajh mjesec. Što možeš reći ako Liverpool svih pobjeđuje i postiže toliko golova! Ne možemo se natjecati u tome u usporedbi s njima, kaže Guardiola.

Liverpool u 20 utakmica nije doživio poraz, ostvario je 17 pobjeda, primio samo nevjerojatnih 8 pogodaka (48:8).

Manchester City ima drugu obranu lige, jedini je dao više pogodaka (51:15) od Liverpoola.

Guardiola je potrošio 620 mil. eura otkada je došao u Manchester City, prošle sezone postao je prvak s više od 100 bodova.

Manchester City još uvijek može osvojiti više od 100 bodova kao prošle sezone ako pobjedi sve utakmice u 2019. godini.

Problem je što već prvu utakmicu u Novoj godini igra protiv Liverpoola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.