Paul Scholes prekinuo mirovinu i vratio se u Manchester United

Nedjelja, 08. siječnja 2012. 14:48 Napisao  Marko Babić

Scholes je fizički sjajno pripremljen i uvijek sam vjerovao da može još igrati na najvišoj razini - ustvrdio je Alex Ferguson

Paul Scholes, bivši engleski reprezentativac koji je zaključio karijeru na kraju prošle sezone zaključio karijeru, odlučio je ponovo se priključiti Manchester Unitedu, objavio je jučer engleski premijerligaš. Scholes, koji je se našao na popisu igrača koji konkuriraju za nedjeljni ogled FA Kupa s Manchester Cityjem, proteklih je mjeseci radio s drugom ekipom Manchestera i prema navodima engleskih medija fizički je spreman.

- Sjajno je što se Paul Scholes odlučio vratiti. Uvijek je tužno kada igrači zaključe karijeru, posebice kada to naprave prerano. Scholes je fizički sjajno pripremljen i uvijek sam vjerovao da može još igrati na najvišoj razini - ustvrdio je Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.