Paul Scholes i Rio Ferdinand praktično otpisali Josea Mourinha

Nedjelja, 30. rujna 2018. 14:48 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

 

Jose Mourinho proživljava najteže dane u Manchester Unitedu, poraz (1:3) od Westa Hama mogao bi biti presudan što se tiče njegove sudbine:

- Uprava kluba sigurno će održati rasprave o budućnosti trenera i pojedinih igrača. Osnovni zadaci se ne ispunjavaju i nešto se mora učinit. Nedopustivo je da se ovakva situacija nastavi kroz sezonu. Ratovi s medijima, curenje informacija, igrači na jednoj strani svlačionice, a trener i stručni stožer na drugoj... Ako se ovo nastavi, Unitedu se sprema jedna od najgorih sezona u povijesti, kazao je Rio Ferdinand.

- Ovo je bila najgora utakmica Uniteda u jako dugo vremena. Stav igrača ponovno je došao pod znak upitnika. Uopće nije bilo želje i strasti. U ovom trenutku klub je u kaosu! Ne znam hoće li Mourinho dobiti otkaz, ali u ovom trenutku ne izgleda kao da bi trebao ostati, rekao je Paul Scholes.

Engleski mediji već spekuliraju o Mourinhovima nasljednicima, najviše se spominje Zinedine Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.