Patrice Evra potpisao za West Ham, 36-godišnji Francuz ponovo na Otoku

Srijeda, 07. veljače 2018. 18:21 Napisao/la  SC
Patrice Evra
Patrice Evra

 Patrice Evra vratio se u Premierligu.

Bivši igrač Marseillea potpisao je za West Ham do kraja sezone:

- Zahvalan West Hamu što mi je pružio priliku da ponovno budem nogometaš. Od kada sam se probudim, samo mislim o tome kako što bolje trenirati, zabavljati se sa suigračima i dati sve od sebe na terenu. Sve se jako brzo odigralo. Nazvao me menadžer i rekao da se što prije vratim iz Dubaija u London. Kada sam stigao, imao sam razgovor s Moyesom, s kojim sam surađivao u Manchester Unitedu, a brzo sam sve dogovorio i s predsjednikom kluba. Nikad u životu nisam tako brzo sklopio posao, ali sve je lako dogovoriti kada se ne plaća odšteta, rekao je 36-godišnji Evra.

Inače, Evra je raskinuo ugovor s Marseilleom nakon incidenta s navijačem, nekadašnji igrač Juventusa i Manchester Uniteda fizički je nasrnuo na jednog navijača tijekom zaigrijavanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.