Panika na Old Traffordu: Manchester United dovodi Angela di Mariju za 125 milijuna eura

Ponedjeljak, 18. kolovoza 2014. 13:25 Napisao/la  SC

Louisa Van Gaala uhvatila je panika nakon poraza u prvom kolu Premierlige,   Manchester United kupuje Marcosa Roju iz Sportinga

Louisa Van Gaala uhvatila je panika nakon poraza u prvom kolu Premierlige, Manchester United u porazu (1:2) od Swansea iskazao je niz slabosti nedostojne imena, tradicije i platežne moći jednog od najboljih klubova na svijetu. Nije trebalo dugo čekati na prve Van Gaalove reakcije.

Manchester United dovodi Marcosa Roju iz Sportinga. Argentinski stoper trebao bi doći na Old Trafford za 20 milijuna eura i Nanija! U ovom trenutku transfer zapinje na Naniju, portugalski reprezentativac mora pristati na posudbu do kraja sezone. Rojo je bio standardni igrač finalista SP-u u Brazilu, Van Gaal vapi za pouzdanim stoperom, ali ne mislim stati na Roju.

Prema engleskim medijima Manchester United sprema nemoralnu ponudu za Angela Di Mariju! Van Gaal navodno namjerava Real Madridu platiti čak 125 milijuna eura za argentinskog napadača posebnog kova. Di Maria je prošle sezone bio najbolji igrač Real Madrida uz nedodirljivog Ronalda, na SP-u u Brazilu igrao je bolje od nedodirljivog Messija. Argentinci su uvjereni: da se Di Maria nije ozlijedio, Argentina bi postala svjetski prvak!

Di Maria se cijelo ljeto spominjao kao budući igrač PSG-a, ali su bogati Arapi odustali zbog previsoke cijene. Izgleda da Manchester United ne pita za cijenu!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.