Pablo Zabaleta potpisao za West Ham, Slaven Bilić doveo prvo pojačanje

Petak, 26. svibnja 2017. 14:25 Napisao/la  SC

Zabaleta je za City  igrao od 2008. godine, tijekom proteklog desetljeća bio je manje-više standaran igrač kod svih trenera


Pablo Zabaleta je novi igrač West Hama!

Slaven Bilić doveo je prvo pojačanje, donedavno stožerni igrač  Manchester Cityja  potpisao je dvogodišnji ugovor s West Hamom.

 Zabaleta je za City  igrao od 2008. godine, tijekom proteklog desetljeća bio je manje-više standaran igrač kod svih trenera. Osvojio je dva naslova prvaka, FA kup i dva Liga kupa.

- Ponekad je novi izazov sve što čovjeku i igraču treba. Moje vrijeme u Cityju je prošlo. Proveo sam u klubu fantastičnih devet godina, bilo je nevjerojatno. City mi je pružio priliku da zaigram u ovom sjajnom prvenstvu i u tome sam uistinu uživao kao igrač, ovo je bilo pravo vrijeme za mene da nastavim dalje, rekao je Argentinac nakon potpisivanja ugovora za West Ham.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.