Norwich i Chelsea odigrali bez pogodaka, Torres nastavlja promašivati

Subota, 21. siječnja 2012. 16:08 Napisao/la  I. V.

Norwich - Chelsea 0:0. Bosingwa je u 60. minuti ubacio zdesna, Torres primio loptu oko bijele točke i onda je vrhom kopačke poslao kraj lijeve vratnice. Bila je to najbolja prigoda za goste

Nogometaši Chelsea nisu uspjeli pobijediti (0:0) Norwich u utakmici 22. kola Premierlige. Utakmica bez pogodaka nije obilovala šansama, a u središtu pozornosti opet je bio Fernando Torres, koji je igrao otpočetka budući da Didier Drgoba nastupa na Afričkom kupu nacija.

Torres prolazi kroz teško razdoblje karijere i samo ga pogoci mogu vratiti u nogometni život. Nažalost, Torres je izgubio osjećaj za pogodak i sigurnost, šansa koja mu se ukazala u 60. minuti sigurno nije bila najbolja na svijetu, ali je bila dovoljno dobra za strijelca takve reputacije. Bosingwa je ubacio zdesna, Torres primio loptu oko bijele točke i onda je vrhom kopačke poslao kraj lijeve vratnice. Bila je to najbolja prigoda za goste i Torresa kojega je u 77. minuti zamijenio Lukaku.

U 57. minuti ozlijedio se Lampard umjesto koga je ušao Malouda. Chelsea je ostao bez bodova i kapetana momčadi, utrka na 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka postaje sve zanimljivija. Arsenal, Newcastle i Liverpool su sve bliže…
 
Poredak: Man. City 51, Man. Utd. 48, Tottenham 46, Chelsea 41, Arsenal i Newcastle 36, Liverpool 35,…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.