Didier Drogba u QPR-u, Pato i Kaka u PSG-u?

Srijeda, 11. siječnja 2012. 18:59 Napisao/la  I. V.

 Novi menadžer QPR Mark Hughes uzbrukao duhove na Otoku. PSG-a  spremio 60 mil. eura za Pata i Kaku, te u medijskoj tišini doveo Maxwella iz Barcelone

Na nogometnom tržištu nikada nije  nije dosadno, poglavito u jeku zimskog prijelaznog roka kada svaki dan na naslovnicama osvane transfer jedan!

Mark Hughes uzburkao je duhove prijelaznog roka u Engleskoj od kada je prije nekoliko dana postao menadžer QPR-a. Huges htino traži pojačanja, prva je želja 33-godišnji Diddier Drogba (Chelsea). Doduše, Huges spominje i druga zvučna imena (Jermain Defoe, Darren Bent, Andy Johnson, Christopher Samba, Nedum Onuoha, Wayne Bridge...) koja bi trebala pojačati napad. Nekoga će kupiti...

PSG nikako da prekriži Pata. Iako su iz Milana poručili da Pato ove zime nije na prodaju, direktor PSG Leonardo nije rekao zadnju. A zadnja bi mogla završiti na oko 60 mil eura, koliko je PSG spreman platiti za Pata i Kaku. Real Madrid je spreman za razgovor, Kaka ionako nije u prvom planu. Milan je rekao "Ne!", ali kakav bi to klub bio ako se ne bi predomislio! 

Dok svi pričaju o Patu, u medijskoj tišini PSG dovodi Maxella iz Barcelone, što je potvrdio i Pep Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.