Niko Kovač u engleskim medijima postao kandidat za menadžera Arsenala

Ponedjeljak, 09. prosinca 2019. 18:49 Napisao/la  SC
Niko Kovač
Niko Kovač

 Niko Kovač postao je pritajeni favorit za novog menadžera Arsenala!

Engleski mediji raspisali su se o mogućnosti da bivši trener Bayerna preuzme posrnulu momčad Arsenala, koja nakon otkaza Unai Emryju nastavlja tonuti na ljestvici.

Nakon niza velikih trenerskih imena, kandidat za menadžera postao je relativno neiskusni hrvatski sručnjak koji je ove sezone dobio otkaz u Bayernu nakon što je prošle sezone osvojio dvostruku krunu.

Budući da je Kovač najavljen kao gledatelj na utakmici West Hama i Arsenala, moguće je da su engleski mediji promašili metu.

Sudbina menadžera Westa Hama Manuela Pellegrinija vrlo je izvjesna, samo se čeka prvi kiks da bi dobio iskusni Čileanac otkaz.

Iako se kao njegov nasljednik spominje David Moyes, moguće je da čelnici West Hama nakon Slavena Bilića smjeraju doveseti još jednog bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.