ENGLESKO PRVENSTVO

Nikica Jelavić strijelac, Arsenal nadigrao Aston Villu

Subota, 20. rujna 2014. 18:03 Napisao/la  SC

Rezultati 5. kola: Aston Villa - Arsenal 0:3, Newcastle - Hull City 2:2 

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postigao je pogodak u remiju Hull Cityja na gostovanju protiv Newcastlea u 5. kolu Premierlige. Jelavić je doveo goste u vodstvo u 49. minuti, a Diame je povisio na 0:2. Ipak, gosti su upropastili vodstvo i Cisse je u 74. i 87. donio domaćinu remi. Newcastle je ostao tako na neslavnoj statistici, na domaćem terenu nisu pobijedili već sedmu uzastopnu utakmicu. Hull je tako u posljednjih deset prvenstvenih utakmica upisao samo jednu pobjedu.

Nogometaši Arsenala pobijedili su pak Aston Villu pokvarivši odlično otvaranje sezone kluba iz Birminghama koji je u četiri kola osvojio deset bodova. Arsenal je slavio 3:0 i tako stigao do 16. uzastopne utakmice koju nije izgubio na gostovanju kod Ville. Zadnji put topnici su izgubili u prosincu 19988. godine. Ovo je ujedno bila prva utakmica Arsenala u prvenstvu da nije primio gol.

Rezultati 5. kola: Aston Villa - Arsenal 0:3 (Ozil 33', Welbeck 34', Cissokho 36'-ag), Burnley - Sunderland 0:0, Newcastle - Hull City 2:2 (Cisse 74', 87'/Jelavić 49', Diame 68'),  Swansea City - Southampton 0:1 (Wanyama 80').

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.