Antonio Conte: Svi znamo Mourinha! Bio je malen u prošlosti, sigurno će ostati malen i u budućnosti!

Nedjelja, 07. siječnja 2018. 00:19 Napisao/la  SC

Tijekom karijere Mourinho je stalno izazivao verbalne sukobe s kolegama koji su mu bili konkurenti, Conte se pridružio dugačkoj listi na kojoj su Wenger, Guardiola, Pellegrini, Benitez...

 

Mourinho i Conte
Mourinho i Conte


Jose Mourinho pronašao je novog neprijatelja, nastavlja se verbalni rat Antonijom Conteom.

- Ne treba meni trener Chelseaja govoriti da sam griješio u prošlosti i da ću griješiti u budućnosti. Reći ću samo jedno: ja nikada neću biti kažnjen zbog namještanja utakmica, izjavio je Mourinho aludirajući na suspenziju Antonija Contea zbog toga jer nije prijavio namještanje utakmice dok je vodio momčad Siene.

Brzo je uslijedio odgovor:

- Kad ti je jedini cilj uvrijediti drugu osobu, onda si malen čovjek. Svi znamo Mourinha, uvijek je isti. Bio je malen u prošlosti, sigurno će ostati malen i u budućnosti. To je njegov način i zato me ne iznenađuje. Život ide dalje, ne brine me Mourinho. Sjećam se jednog primjera s Ranierijem. Najprije ga je uvrijedio zbog njegovog engleskog, a onda kad je Ranieri dobio otkaz u Leicesteru, obukao je majicu s njegovim imenom. Time je pokazao da je lažnjak. Bit će prilike za moj odgovor na Old Traffordu kada se sastanemo. Ja ću biti spreman, ali nisam siguran da će biti i on, rekao je Conte uoči utakmice Manchester Uniteda i Chelsea, koja se igra 25. veljače.

Već sada je jasno da se utakmica neće igrati samo na terenu, što je Mourinhu postalo normalno.

Tijekom karijere Mourinho je stalno  izazivao verbalne sukobe s kolegama koji su mu bili konkurenti, Conte se pridružio dugačkoj listi na kojoj su Wenger, Guardiola, Pellegrini, Benitez...

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.