Mourinhov ugovor s Tottenhamom baca novo svjetlo na priče o mogućoj smjeni

Ponedjeljak, 15. veljače 2021. 13:53 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Poraz od Manchester Cityja, četvrti u posljednjih pet utakmica, potaknuo je mnoga pitanja oko statusa Josea Mourinha na klupi Tottenhama.

Sredinom prosinca prošle godine Tottenham je bio vodeća momčad Premierlige, no budući da su u narednih devet utakmica ostvarili samo dvije pobjede trenutačno imaju čak 17 bodova zaostatka za liderom (Manchester City) i njihova igra ni na koji način ne ulijeva povjerenje u mogućnost da se izbori mjesto u skupini onih momčadi što će dogodine igrati Ligu prvaka.

Moruinho je definitivno pod pritiskom, ali prema pisanju otočkih medija ne mora strahovati za svoj status budući da mu Danijel Levy prilikom potpisivanja u ugovor nije „uglavio“ nikakvu klauzulu.

Mourinhov ugovor s Tottenhamom baca novo svjetlo na priče o mogućoj smjeni, portugalski stručnjak potpisao je do 2023. godine, eventualni otkaz Levyja bi stajao pozamašnu svotu novca.

No, kako raste pritisak na Mourinha tako se navodno pojavljuje sve više obožavatelja Juliana Nagelsmanna, Mourinho ima sve više kritičara i zbog načina igre i zbog činjenice da je kod njega vrlo upitan status Garetha Balea i Dele Allija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.