Mourinho prozvao Rooneyja: Osoba koja je započela neka i završi priču, ima još 48 sati da odluči

Utorak, 27. kolovoza 2013. 13:02 Napisao/la  SC

Nikada ne bismo tražili od velikog kluba da proda igrača kojega ne želi prodati, kaže Mourinho

Jose Mourinho ne odustaje tako lako. Nakon ne baš atraktivne utakmice između Manchester Uniteda i Chelseaja, menadžer Chelseaja javno je prozvao Rooneyja. Naime, Rooney je tijekom cijelog prijelaznog roka bio u žiži zanimanja zbog tri ponude Chelseaja, koje je Manchester United odbio. Izgleda da nije baš tako, prema onome što Mourinho govori ponudu je odbio Rooney:

 

- Osoba  koja je započela neka i završi priču. Klub kao što naš, menadžer poput mene i ljudi koji rade u našem klubu nikada ne bismo tražili od velikog kluba da proda igrača kojega ne želi prodati. Nikada ne bismo započeli nešto što nije započeo netko drugi.  Sve ovisi o Rooneyju, ima još 48 sati da odluči, rekao je Mourinho.

 

Inače, Rooney je bio najbolji igrač slabe utakmice između Manchester Uniteda i Chelsea, nekoliko je puta dobio pljesak na Old Traffordu zbog svojih poteza.

 

- Manchester United je specifičan klub. U svakom drugom klubu na svijetu igrač koji namjerava otići ne uživa potporu navijača i čelnika kluba. Navijači Manchestera podržavaju Rooneyja, očito je odlučio ostati. Ako je tako odlučio, mi ćemo prvi respektirati njegovu odluku, rekao je Mourinho.

 

Što se tiče Rooneyja, oglasio i menadžer David Moyes:

 

- Jako sam zadovoljan njegovom igrom, još sam zadovoljniji reakcijom publike. Mislim da je igrom protiv Chelseaja rekao sve što je trebao, kazao je Moyes.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.