Mourinho i Guardiola u Manchesteru, grad postaje premalen za obojicu karizmatičnih trenera

Subota, 21. svibnja 2016. 13:13 Napisao/la  SC

Mourinho bi trebao službeno preuzeti klub dan nakon subotnjeg finala FA Cupa u kojemu Manchester United igra protiv C. Palacea

Jose Mourinho u nedjelju bi trebao službeno preuzeti Manchester United. Svjetski mediji najavljuju da će čelnici kluba službeno obznaniti da Mourinho preuzima klub dan nakon finala FA Cupa u kojemu Manchester United igra protiv C. Palacea. Subotnja utakmica trebala bi biti posljednja u mandatu Louisa Van Gaala, koji se nije uspio plasirati u Ligu prvaka.

Mourinhov dolazak spominje se od početka godine, nedugo nakon što je u Chelseaju dobio prvi otkaz u životu. Portugalski stručnjak  trebao bi zarađivati 14 milijuna eura godišnje.

Manchester postaje centar nogometnog svijeta, barem što se tiče struke. Pep Guardiola odavno je službeno postao trener Manchester Cityja u koji dolazi nakon što je na klupi Bayerna ponovo osvojio naslov prvaka. Međutim, Guardiola ponovo nije uspio osvojiti Ligu prvaka, što je bio primarni klupski cilj sezone na izmaku.

Iz Munchena ne odlazi slavodobitno, to prije što je objava da će preuzeti Manchester City usred sezone poremetila ravnotežu u svlačionici Bayerna. Inače, Guardiola se spominjao kao menadžer Manchester Cityja prije nego što je otišao u Bayern.

Mourinho i Guardiola u Manchesteru! Grad postaje premalen za obojicu karizmatičnih trenera....

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.