MUKE ZA CHELSEA

Alvaro Morata ozlijedio lijevu preponu

Utorak, 03. listopada 2017. 12:59 Napisao/la  SC

Morata je povučen iz španjolske reprezentacije 

Alvaro Morata (Chelsea)
Alvaro Morata (Chelsea)

Chelsea je pretrpio veliki udarac nakon što je Španjolski nogometni savez potvrdio da je Alvaro Morata ozlijedio lijevu preponu. Očekuje se da će napadač biti van pogona dulje od mjesec dana.

Morata je u subotnjem porazu od Cityja izašao iz igre u 35. minuti, a nakon utakmice trener Antonio Conte priznao je da je riskirao s napadačem jer je i prije utakmice imao problema.

Također, talijanski stručnjak je tada tvrdio kako ozljeda nije teška.

Španjolski nogometni savez poslao je Moratu na magnetsku rezonanciju koja je pokazala kako napadač ima ozljedu lijeve prepone i moguće je da će izbivati s terena šest do osam tjedana.

Morata je povučen iz reprezentacije za dvoboje protiv Albanije i Izraela i poslan natrag u London gdje će biti podvrgnut daljnjim pregledima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.