Mohamed Salah sigurno odlazi nakon što je Jurgen Klopp najavio odlazak

Subota, 03. veljače 2024. 14:37 Napisao/la  SC
Salah i Klopp
Salah i Klopp

Engleski mediji ističu da Mohamed Salah sigurno na ljeto odlazi iz Liverpoola nakon što je Jurgen Klopp najavio odlazak.

Egipatski napadač dva zadnja prijelazna roka bio je blizu odlaska, ostao je najviše zbog Kloppa, na ljeto ga više nema tko zadržati.

Nije poznato ime kluba u koji bi Salah trebao otići, ali je poznato da je ljetos odbio basnoslovnu ponudu Al Ittihada, ove zime spominjao se Al Hilal.

Salah je u Liverpool stigao na ljeto 2017. godine iz Rome za 42 mil. eura, uskoro je u dresu engleskog kluba postao jedan od najboljih napadača na svijetu.

Ove sezone igrao je vrhunski prije nego što je otišao na Afrički kup nacija, najzaslužniji je što Liverpool vodi na ljestvici.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.