Luka Modrić tek nakon EURO-a odlučuje o sljedećoj klupskoj destinaciji

Srijeda, 16. svibnja 2012. 11:07 Napisao/la  SC

Hrvatski veznjak je u razgovoru za Daily Mirror objasnio kako će o svojoj budućnosti odlučiti tek nakon Europskog prvenstva

Španjolska Marca je u pogledu na nadolazeće Europsko prvenstvo ponudila neka imena koja bi mogla zajasti na najvažnijem nogometnom događaju ove godine. Uz Ronalda, Iniestu, Van Persieja i Ibrahmovića smjestio se i veznjak hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Modrić je izdvojen ispred hrvatske reprezentacije uz objašnjenje kako je talent na najbolji način demonstrirao u najjačoj ligi na svijetu Premiershipu.

Hrvatskim veznjakom bave se i engleski mediji, najviše oko njegovog nastavka karijere. Modrića se već dugo veže za Chelsea i Manchester United, ali još uvijek nije poznata sljedeća stanica nakon White Hart Lanea.

- Nakon Eura ću odlučiti o svojoj budućnosti, gdje ću nastaviti karijeru. Spreman sam za veliki izazov, rekao je Modrić za Daily Mirror.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.