Mikel Arteta i službeno postao trener Arsenala, Španjolac potpisao ugovor na četiri godine

Petak, 20. prosinca 2019. 17:51 Napisao/la  sc
Mikel Arteta
Mikel Arteta

Mikel Arteta novi je trener Arsenala, potvrdio je klub iz Londona.

Arteta je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine, a to će biti prvi samostalan posao Španjolcu, koji je napustio mjesto pomoćnika Pepa Guardiole u Manchester Cityju i preuzeo klupu Topnika.

- Poziv Arsenala je velika čast za mene. Arsenal je jedan od najvećih svjetskih klubova i mora se vratiti u borbu za trofeje, to mi je postalo jasno i nakon razgovora s čelnicima kluba uoči potpisanog ugovora. Svi znamo da je potreban naporan rad na putu do tog cilja, ali vjerujem da ćemo uspjeti. Realan sam i znam da se ne možemo podići preko noći. Međutim, momčad je mlada i puna talenta i potencijala. Zato vjerujem da možemo vratiti Arsenal tamo gdje pripada, rekao je Arteta kojega su još dok je igrao zvali trenerom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.