Mauricio Pochettino: Želio bih dvadeset godina ostati u Tottenhamu!

Utorak, 08. siječnja 2019. 00:41 Napisao/la  SC
Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

 

Mauricio Pochettino spominje se kao glavni kandidat za novog menadžera Manchester Uniteda, argentinski stručnjak trebao bi na kraju sezone preseliti na Old Trafford.

- Nadam se i želim ostati dvadeset godina u Tottenhamu, želi završiti svoju karijeru ovdje! Jako sam uredotočen na moj posao ovdje, želio bih pomoći da klub ostvari povijesni uspjeh. To bi bilo fantastično! Veoma sam sretan ovdje, zadovoljan sam što radim pod pritiskom. Zašto ne?!, prokomentirao je Pochettino medijske spekulacije da će uskoro postati menadžer Manchester Uniteda.

Pochettino je potpisao novi petogodišnji ugovor prošlog ljeta, Manchester Uinted morao bi platiti odštetu od cca. 40 mil eura da ga dovede.

S obzirom kako je Ole Gunnar Solskjaer počeo mandat na Old Traffordu, čini se da je i Pochettinu jasno kakvi su mu izgledi otići iz Tottenhama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.