Mauricio Pochettino postao menadžer Tottenhama umjesto Tima Sherwooda

Utorak, 27. svibnja 2014. 20:19 Napisao/la  SC

Mauricio Pochettino, 42-godišnji argentinski stručnjak, novi je menadžer Tottenhama. Pochettino je dao ostavku u Southamptonu, kojeg je vodio u proteklih 16 mjeseci, te je s Tottenhamom potpisao petogodišnji ugovor.

U Southampton je stigao u siječnju 2013. godine, zamijenivši Nigela Adkinsa, te je do kraja sezone uspio osvojiti 14. mjesto u Premierligi. Prošle sezone je primio puno hvalospjeva zbog velikog napretka momčadi i igrača u individualnom smislu. Momčad mu je osvojila osmo mjesto u Premierligi, dok je Tottenham bio šesti.

Tim Sherwood, koji je zamijenio Andrea Villas-Boasa u prosincu prošle godine na dužnosti menadžera, nije uspio ostvariti zacrtane ciljeve kluba i zadržati posao.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.