SVILA I ČELIK

Mateo Kovačić u Manchester Cityju

Utorak, 27. lipnja 2023. 19:25 Napisao/la  SC

Dvjema riječima briljantno opisali njegov talent

Mateo Kovačić i Txiki Begiristain
Mateo Kovačić i Txiki Begiristain Foto: Manchester City

Mateo Kovačić službeno je postao igrač Manchester Cityja!

Aktualni europski i engleski prvak objavio je da ja Kovačić potpisao četverogodišnji ugovor:

- Ovo je briljantan potez za mene, jedva čekam da počnem igrati za City. Svatko tko je gledao ovu momčad pod vodstvom Pepa zna koliko su dobri, za mene su najbolji na svijetu. Trofeji koje su osvojili sve jasno govore, oni su najbolja nogometna momčad na svijetu. Pridružiti se ovoj momčadi doista je san svakog nogometaša. Imam još puno toga za naučiti i razvijati se, znam da ću pod Pepovim vodstvom postati bolji igrač, što je za mene stvarno uzbudljivo. Sada mi je plan odmoriti se nekoliko tjedana prije nego se vratim u Manchester kako bih se pripremio za novu sezonu. Želim pomoći ovom klubu da ostane na vrhu i osvoji više trofeja, kazao je Kovačić nakon potpisa.

- Mateo je izvrstan nogometaš. Može igrati kao šestica ili osmica, ima puno iskustva u klubovima najviše razine i razumije Premierligu. Bila je jednostavna odluka dovesti ga u City, jer ima taktičke i tehničke kvalitete koje tražimo od veznog igrača. On je igrač kojega smo pratili jako dugo, uvijek smo bili impresionirani kad god smo ga gledali. Oduševljen sam što je ovdje. Ovo je sjajan dolazak za ovaj klub, jako sam uzbuđen da vidim što Kovačić može učiniti s Pepom i ostatkom naše momčadi, rekao je direktor Txiki Begiristain.

Poduži članak o Mateu Kovačiću koji je igrao za Dinamo, Real Madrid i Chelsea,  autor teksta na službenoj stranici Manchester Cityja naslovio je sjajnim opisom Kovačićeva talenta: Svila i čelik u jednom igraču!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.