Mark Clattenburg šokirao priznanjem da je Tottenhamu uskratio šansu osvojiti titulu

Ponedjeljak, 04. prosinca 2017. 19:17 Napisao/la  SC
Mark Clattenburg
Mark Clattenburg


U svibnju 2016. godine Tottenhamu je trebala pobjeda protiv Chelseaja čime bi zadržao šanse da osvoji prvenstvo. Utakmica je završila remijem (2:2) i Leicester je postao prvak.

Mark Clattenburg sudio je utakmicu između Tottenhama i Chelseaja, bivši engleski sudac šokirao je javnost priznanjem da je utakmicu sudio s predumišljajem:  

- Dozvolio sam im da unište sami sebe kako bi poslije svi komentirali da je 'Tottenham izgubio naslov prvaka'. A što bi se dogodilo da sam im isključio tri igrača? Onda bi bilo: Clattenburg koštao Tottenham titule! Zato sam u utakmicu ušao s razrađenim planom, dozvolit ću im da izgube šanse za prvo mjesto. Neki suci bi sudili po pravilima, ali ja sam pomogao da se utakmica odvije na ovaj način. Mogao sam Tottenhamu isključiti trojicu igrača da sam htio, ali onda bi imali savršenu ispriku, rekao je Clattenburg.

Mark Clattenburg prestao je suditi na početku ove godine, danas radi u savezu Saudijske Arabije.

 Sudio je finale Europskog prvenstva 2016, finale Lige prvaka i FA kupa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.