Marca potvrđuje: Cesc Fabregas sljedeće četiri sezone u Chelseaju, posao vrijedan 33 milijuna eura

Petak, 06. lipnja 2014. 19:09 Napisao/la  SC

Fabregas nije imao najbolji odnos s navijačima, kao ni s trenerom Gerrardom Martinom prošle sezone, bio je to jedan od glavnih razloga zbog kojih se odlučio na novi odlazak iz svoga matičnog kluba.

Poznati španjolski sportski dnevnik Marca javlja kako su se Barcelona i Chelsea dogovorili oko uvjeta prelaska Cesca Fabregasa u taj londonski klub. Posao je vrijedan 33 milijuna eura, a španjolski zadnji vezni trebao bi po sezoni zarađivati deset milijuna eura, čak tri milijuna više nego po ugovoru s katalonskim divom. Fabregas nije imao najbolji odnos s navijačima, kao ni s trenerom Gerrardom Martinom prošle sezone, bio je to jedan od glavnih razloga zbog kojih se odlučio na novi odlazak iz svoga matičnog kluba. 

Nakon što je počeo u omladinskom pogonu Barcelone, Fabregas je svoje ime i reputaciju stekao na Otoku, igrajući za Arsenal. Sada će sjeverni London zamjeniti zapadnim, a u Chelseaju bi trebao preuzeti jednu od ključnih rola kako bi pomogao momčadi Josea Mourinha u lovu na trofeje. U Barceloni nije imao standardno mjesto u prvih jedanaest.

Fabregas bi u redovima Plavaca uskoro mogao dobiti još jednog sunarodnjaka, budući da se dogovaraju zadnji detalji oko prelaska Diega Coste iz redova madridskog Atletica. Španjolska kolonija ondje već broji nekolicinu igrača poput Cesara Azpilicuete i Fernanda Torresa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.