PROMJENA NA KLUPI

Manuel Pellegrini novi menadžer Manchester Cityja

Subota, 11. svibnja 2013. 12:27 Napisao/la  SC

Osvojio sam sedam trofeja u Interu u četiri godine i svejedno su me otpustili,  kaže Mancini

Manuel Pellegrini novi je menadžer Manchester Cityja, objavili su španjolski a prenijeli engleski mediji. Trener Malage navodno je dogovorio sve uvjete pod kojima preuzima Manchester  City, koji Malagi mora platiti 4 mil. eura  odštete. Pellegini je igračima već najavio odlazak nakon prvenstva. Prema špnjolskim izvorima sportski direktor Manchester Cityja, Txiki Begiristain, sve je dogovorio s Jesusom Martínezom,  agentom koji zastupa Pellegrinija.

 Tajming za objavu vijesti o promjeni trenera nije bio baš dobar budući da je Roberto Mancini postao bivši menadžer neposredno prije finalne utakmice FA Cupa između Manchester Cityja i Wigana u subotu.

 Roberto Mancini prihvatio je vijest kao profesionalac, koji je oguglao na ovakve poteze vlasnika:

 - Osvojio sam sedam trofeja u Interu u četiri godine i svejedno su me otpustili. Takav je nogomet! Poznajem dovoljno nogomet da bih razumio ovakvu situaciju, kaže Mancini koji je prošle sezone osvojio titulu prvaka nakon 44 godine.  To ništa nije značilo!

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.