Manuel Pellegrini pred otkazom, Patrik Vieira glavni kandidat za trenera Manchester Cityja

Utorak, 14. travnja 2015. 18:04 Napisao/la  SC

Vieira je  mlade igrače Rijeke optužio za rasizam tijekom prijateljske utakmice u Novigradu


Manuel Pellegrini prema svemu sudeći bivši je trener Manchester Citya. Nakon uvjerljivog poraza (2:4) u gradskom derbiju od Manchester Uniteda, Pellegrini je završio svoju misiju u Cityju s kojim je osvojio titulu prvaka. Još uvijek aktualni prvak potpuno je pao u nastavku sezone, Pellegriniju su već obznanili da neće voditi momčad naredne sezone.

Engleski mediji navode kako je klupi Manchester Citya najbliži Patrick Vieira, menadžer mlade momčadi Manchester Cityja. Vieira je posebno ostao u dobrom sjećanju HNK-a Rijeka nakon što je mlade igrače riječkog kluba optužio za rasizam tijekom prijateljske utakmice u Novigradu. Vierina optužba podignula je veliku medijsku prašinu u Engleskoj, UEFA je pokrenula istragu na kraju koje je Rijeka oslobođena optužbi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.