Manuel Pellegrini kažnjen s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi

Petak, 28. veljače 2014. 18:47 Napisao/la  SC

Pellegrini je dobio tri utakmice od koje je jedna uvjetno zbog komentiranja suđenja nakon utakmice protiv Barcelone

Manuel Pellegrini, trener Manchester Ciytja, kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi, te jednom utakmicom uvjetno, u europskim kupovima zbog komentara na račun suđenja nakon utakmice Lige prvaka protiv Barcelone.

Pellegrini je doveo u pitanje integritet švedskog suca Jonasa Eriksson optuživši ga da je izravno utjecao na pobjedu Barcelone (2:0). Trener Cityja, koji se naknadno ispričao zbog izjava, dvije utakmice će tako morati pratiti s tribina i neće smjeti ući u svlačionice.

- Od početka sam osjećao da sudac nema isto sklon objema momčadima. Sudac je odlučio utakmicu! Favorizirao je Barcelonu od početka do kraja! Mislim da nije bilo dobro za ovu utakmicu odrediti suca iz Švedske, koji je sudio na štetu Barcelone u skupini. Mislim da u Europi ima značajnijih nogometnih država od Švedske, rekao je Pellegrini nakon spomenute utakmice.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.