MANCINI PROMIJENIO MIŠLJENJE

Tevez će ponovo igrati za Manchester City

Petak, 03. veljače 2012. 18:39 Napisao/la  I. V.

Tevez u ovom trenutku nije u prvom planu, ali je moguće da opet bude, kaže Mancini

Roberto Mancini konačno je izgovorio ono što se ovih dana očekivalo: Carlitos Tevez ima budućnost u Machester Cityju!

Tevez se nalazi u Argentini, gdje je do 31. siječnja čekao da se dogodi transfer koji će zadovoljiti sve strane. Transfer se nije dogodio: Inter, Milan i PSG nisu uspjeli dovesti Argentinca, prijelazni rok je završio i sada jedino preostaje da se u klubu smire tenzije i da Tevez ponovo odjene dres Manchester Cityja. U protivnom svi gube, a Tevez je ionako već izgubio tri mjeseca koliko se odmarao od aktivnog nogometa:

- Tevez u ovom trenutku nije u prvom planu, ali je moguće da opet bude ako se vrati. Nadam se da je trenirao posljednja tri mjeseca i da je u dobrom stanju. Samo me je jedna stvar zanima u ovom trenutku: Premierliga! Ali ako se Tevez vrati i ako je fit, sve je moguće - kazao je Mancini.

Mancini je otpisao Teveza nakon što je Argentinac odbio ući u igru kao pričuva u utakmici Lige prvaka protiv Bayerna. Tada je izjavio da 27-godišnji Tevez neće igrati za Manchester City dok on bude menadžer kluba. Tri mjeseca kasnije Mancini govori drukčije, jer Tevez previše košta da bi se odmarao do ljeta kada Manchester City za njega ne bi dobio onoliko koliko objektivno vrijedi.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.