Roberto Mancini na ljeto prodaje Edina Džeku da bi otvorio prostor van Persieu

Nedjelja, 11. ožujka 2012. 14:07 Napisao/la  SC

Roberto Mancini je do sada u napadu preferirao Aguera i Marija Balotellija, a sada mora računati i na Carlosa Teveza

Edin Džeko stigao je u Manchester City prije 14 mjeseci za odštetu od 40 mil. eura, od tada je u 56 nastupa postigao 24 pogotka. Ove sezone postigao je 18 pogodaka u 35 nastupa, što nije loš prosjek budući da je 11. puta u igru ulazio s klupe. Statistika reprezentatica BiH nije loša, ali Džeko je nezadovoljan svojim statusom.

Roberto Mancini je do sada u napadu preferirao Aguera i Marija Balotellija, a sada mora računati i na Carlosa Teveza, koji se polako vraća u formu. Tevez mora nešto odigrati ako ga Manchester City misli prodati, što znači da je Džeko postao četvrti Mancinijev izbor. 

Ni to nije kraj Džekinih briga. Mancini je jasno dao do znanja da je njegov sljedeći izbor Robie van Persie. Koliko god se Arsene Wenger napinje u izjavama da van Persie nije na prodaju, vlasnici Manchester Cityja su bogati šeici pokraj kojih bogatstvo Romana Abramoviča izgleda kao jednokratna pomoć Caritasa.

Bio zadovoljan ili ne, Edin Džeko na ljeto odlazi iz Manchester Cityja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.