SLUŽBENO OTIŠAO

Cristiano Ronaldo dobio što je htio

Utorak, 22. studenog 2022. 19:27 Napisao/la  SC

Ronaldo nije štedio ni Erika ten Haga ni vlasnike kluba

Cristiano Ronaldo dobio što je htio

Manchester United je službeno objavio očekivanu vijest, Cristiano Ronaldo uspio isprovocirati raskid ugovora:

- Cristiano Ronaldo napušta Manchester United sporazumno, odluka stupa odmah na snagu. Klub mu zahvaljuje na ogromnom doprinosu u dva razdoblja na Old Traffordu, na tome što je postigao 145 golova u 346 nastupa, želi njemu i njegovoj obitelji puno sreće u budućnosti. Svi u Manchester Unitedu ostaju usredotočeni na momčad pod vodstvom Erika ten Haga i na  zajednički rad na ostvarivanju uspjeha na terenu, stoji u klupskom priopćenju.

Kada će Manchester United donijeti ovakvu odluku bilo je pitanje dana nakon intervjua Cristiana Ronalda u kojeme nije štedio ni Erika ten Haga ni vlasnike kluba.

Tajming intervjua Ronaldo nije slučajno odabrao, nije odabrao slučajno ni novinara s kim će razgovarati, a kamo li da je slučajno rekao sve što je rekao.

Ronaldov menažder Jorge Mendes od ljeta traži novi klub, sada je jasno da je Ronaldo postao slobodan igrač što je Portugalcu bilo najvažnije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.