Manchester City postao prvak, WBA pobijedio Manchester United na Old Traffordu

Nedjelja, 15. travnja 2018. 19:13 Napisao/la  SC

Pep Guardiola rekao je da neće gledati utakmicu na Old Traffordu, menadžera Manchester Cityja vijest da je postao engleski prvak zatekla na golfu

Roriguez pogotkom u 73. promovirao Manchester City
Roriguez pogotkom u 73. promovirao Manchester City

Manchester City novi je engleski prvak!

WBA je priredio veliko iznenađenje, pogotkom  Rodrigueza "fenjeraš" je pobijedio Manchester United na Old Traffordu i pet kola prije kraja prvenstva promovirao novog prvaka.

Manchester City ima prednost od 16 nedostižnih bodova!

Pep Guardiola rekao je da neće gledati utakmicu na Old Traffordu, menadžer Manchester Cityja odlučio je poslijepodne provesti na golfu.

Vjerojatno su čovjeku javili da je postao prvak u tri najjače europske lige, Guardiola je sada španjolski (Barcelona),  njemački (Bayern) i engleski (Man. City.) prvak.

 Da će Manchester City osvojiti titulu prvaka bilo je jasno odavno,  ali da će ispasti ovako radosno za navijače Cityja nitko se nije nadao.

Prvaci su postali porazom gradskog rivala kojega je pobijedila  najslabija momčad lige.

U sjeni slavlja Manchester Cityja prolazi veliki uspjeh Darrena Moorea, privremenog trenera WBA koji je u dvije utakmice osvojio 4 boda i vratio barem teoretsku nadu u ostanak.

Manchester City u 33 odigrane utakmice ostvario je 28 pobjeda i doživio samo dva poraza.

Postao je prvak ispred Manchester Uniteda koji je ove sezone do sada skupio više bodova nego 2013. godine, kada je zadnji put bio prvak.

Slaba je to utjeha za Josea Mourinha, koji je doslovno pokisnuo na Old Traffordu...

Nakon utakmice prvo je morao čestitati Guardioli!

Utakmice  34. kola: Manchester United – WBA 0:1 (Rodiguez 73),  Newcastle  – Arsenal 2:1 (Perez 29, Ritchie 68/Lacazette 14)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.