Luis Suarez najavljen u sastavu Liverpoola za utakmicu protiv Manchester Uniteda

Utorak, 24. rujna 2013. 21:31 Napisao/la  SC

Suarezu bi utakmica na Old Traffordu mogla biti prva nakon što je kažnjen s deset utakmice zabrane zbog toga što je divljački ugrizao braniča Chelsea Branislava Ivanovića

Brendan Rodgers izjavio je da bi Luis Suarez mogao zaigrati u srijedu protiv Manchester Uniteda u utakmici Capital One Cupa. Suarezu bi utakmica na Old Traffordu mogla biti prva nakon što je kažnjen s deset utakmice zabrane zbog toga što je divljački ugrizao braniča Chelsea Branislava Ivanovića. Nije mu prvi put da je nekoga ugrizao.

Nakon nečuvenog incidenta, Suarez je prvo svim silama nastojao napustiti Premierligu. Urugvajski napadač spominjao se u planovima Real Madrida još nekoliko velikih europskih klubova izvan Otoka.

Kada je postalo izvjesno da ga Liverpool neće pustiti da ode s Otoka, počelo je koketiranje s Arsenalom koji je u jednom trenutku ponudio više od 50 mil. eura za njegove usluge. Liverpool je ponudu odbio, Suarez je u međuvremenu prisilno trenirao i prema riječima menadžera Rodgersa potpuno je spreman za prvi nastup nakon sramotnog čina koji je obilježio njegovu karijeru.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.