LOVRENvsVAN DIJK Pričekajmo da vidimo tko će od nas dvojice imati bolju statistiku

Nedjelja, 11. veljače 2018. 14:08 Napisao/la  SC

Dejan Lovren  ostao standarni igrač nakon što je Liverpool za rekordni iznos od 85 mil. eura doveo Virgila van Dijka

Lovren i van Dijk
Lovren i van Dijk

 

Dejan Lovren često je na meti kritičara, dežurnih i objektivnih.

Lovren je ostao standarni igrač nakon što je Liverpool za rekordni iznos od 85 mil. eura doveo Virgila van Dijka, hrvatski stoper ne osjeća se nimalo podređeno:

- Pričekajmo malo vremena da vidimo što će se dogoditi?! Pričekajmo da vidimo tko će od nas dvojice imati bolju statistiku, samopouzdano je izjavio Lovren kada je van Dijk stigao.

Lovren ima puno vrlina i jednu veliku manu, njegove su pogreške vidljive iz aviona.

Priznaje da si još uvijek ne može oprostiti pogreške koje je napravio na Anfieldu prošlog vikenda kada je Liverpool ostao bez pobjede protiv Tottenhama (2:2) u 95. minuti.

- Kada tako pogriješim, sam sebi sam najveći kritičar. Uvijek se kažnjavam na isti način - samo ušutim i ni s kime ne razgovaram danima. Ne zamaram se mišljenjem drugih ljudi. Bitno mi je samo što trener misli jer me on jedini ima ovlasti kritizirati. Ako ima pozitivne komentare, onda sam siguran da sam jedan od najboljih braniča Premierlige, rekao je Lovren.

Zanimljivo je da Lovren godinama ima sličan status u reprezentaciji.

Iako standardno igra u daleko najboljem klubu i najboljoj ligi u odnosu na ostale hrvatske stopere, Lovren nikako da postane standardni igrač.

Zbog toga je otkazao nastupe bivšem izborniku Anti Čačiću, vidjet ćemo kako će surađivati sa Zlatkom Dalićem.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.