Liverpool se neće žaliti, Suarezu osam utakmica kazne

Utorak, 03. siječnja 2012. 20:07 Napisao  Marko Babić

Klub s Anfielda odlučio je odustati od žalbe koju su prvotno najavili jer jednostavno žele da cijela priča završi

Engleski premijerligaš Liverpool objavio je da se neće žaliti na odluku Engleskog nogometnog saveza koji je kaznio Luisa Suareza s osam utakmica zabrane nastupa i 40 tisuća funti zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre, braniča Manchestera Uniteda.

Nakon što su proučili obrazloženje kazne Saveza na 115 stranica, klub s Anfielda odlučio je odustati od žalbe koju su prvotno najavili jer žele da cijela priča završi. S odlukom Disciplinske komisije se ipak ne slažu.

- Naše je uvjerenje da je Engleski savez bio izrazito subjektivan u ovom slučaju, baziravši slučaj na krajnje neutemeljenoj optužbi. Disciplinska komisija je bez pogovora prihvaćala argumente koji su išli u prilog tome da se kazni Luis Suarez,a došlo se samo do zaključka da je on vjerojatno kriv. Svjedočenje Patricea Evre uzeto je kao vjerodostojno iako je priznao da je i sam vrijeđao Suareza - stajalo je u priopćenju Liverpoola.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.