Klubovi iz Manchestera i dalje bez navijača na premijerligaškim utakmicama

Četvrtak, 26. studenog 2020. 15:22 Napisao/la  SC
Klubovi iz Manchestera i dalje bez navijača na premijerligaškim utakmicama

Navijači deset engleskih premijerligaša iz Londona i Liverpoola moći će se vratiti na stadione od 2. prosinca, kada bude prekinuto jednomjesečno zatvaranje kojem je cilj spriječavanje širenja koronavirusa.

Na stadionima u Londonu i Liverpoolu moći će biti najviše do dvije tisuće gledatelja jer te su regije u zoni visoke opasnosti, dok će u regijama sa srednje visokom opasnosi na utakmice moći doći do četiri tisuće gledatelja.

Klubovi u Manchesteru, međutim, i dalje neće moći imati gledatelje na tribinama jer je njihova regija proglašena zonom vrlo visoke opasnosti.

Svi klubovi koji vrate navijače na tribine moraju imati svakodnevne konzultacije sa savjetodavnim skupinama za sigurnost, moraju vratiti svo osoblje stadiona koje je i prije bilo angažirano, kao i zaštitarsku službu

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.