Jurgen Klopp suznih očiju priznao da je ostvario san, nije gledao utakmicu Manchester Cityja

Petak, 26. lipnja 2020. 09:44 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp suznih očiju priznao da je ostvario san, nije gledao utakmicu Manchester Cityja

Jurgen Klopp rasplakao se nakon što je Liverpool postao prvak:

- Nevjerovatan je osjećaj i i više je od bilo čega što sam sanjao. Biti prvak s ovim klubom je fascinantno. Kenny, ovo je i za tebe. Znam koliko si morao čekati. Ovo je i za Stevieja, ovo je za sve vas. Kenny, momci obožavaju tebe i Stevieja te ih nije nikad bilo teško motivirati budući da ovaj klub ima tako slavnu prošlost. Nisam želio gledati meč Chelseaja i Cityja, ali nisam mogao izdržati i gledao sam. Bilo je jako napeto. Možda ne meni, jer ja nisam čekao 30 godina nego samo četiri i po. Olakšanje je i jer nismo znali šta će biti sa sezonom i presretan sam da je gotovo. Ljudi, slavite, ovo je za sve vas. Samo ostanite kući i slavite, kazao je Klopp.

Liverpool je postao prvak nakon 30 godina, prvi put otkada se igra Premierliga.

Odigrala je momčad Jurgena Kloppa fantastičnu sezonu, sedam kola prije kraja uspjela je postati prvak ispred momčadi kakva je Manchester City.

Prema mišljenju stručnjaka, Liverpool i Manchester City igraju ponajbolji ligaški nogomet na svijetu, kvalitetniji od Real Madrida, Barcelone, Bayerna, Juventusa...

Druga je stvar igrati nogomet u Ligi prvaka, gdje se igra turnirski nogomet.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.