Jurgen Klopp: Do naslova možemo doći jedino ako se dogodi neko čudo!

Ponedjeljak, 10. listopada 2022. 13:01 Napisao/la  SC

Klopp je na klupi Liverpoola osvojio Premierligu i Ligu prvaka, dvaput je proglašen najboljim treneroma na svijetu

Jurgen
Jurgen

Jurgen Kloop nakon poraza Liverpoola (2:3) od Arsenala beskompromisno je prihvatio stvarnost:

- Odustao sam od borbe za naslov prvaka. Do naslova možemo doći jedino ako se dogodi neko čudo u narednih nekoliko mjeseci. Da mi stalno pobjeđuemo, a da svi počnu gubiti! To je prva stvar! Možemo razgovarati o tome, ali borba za prvaka više nije naš problem! Moramo steći kontinuitet dobrih igara, a to se ne događa, kazao je Klopp.

Njemački stručnjak bez ustezanja priznao je da ove sezone nije uspio ostvariti prvi klupski cilj, ne kalkulira puno ni oko svoje menadžerske pozicije:

- Oduvijek sam znao da želim ostati u Liverpoolu i potpisati novi ugovor. Ovdje sam još uvijek na pravom mjestu, sto posto. Kad to ne bude tako, doći će kraj. Bilo bi glupo da ne bude tako, rekao je Klopp.

Iako novi ugovor Kloppa veže do 2026. godine, karizmatični Nijemac jasno je dao do znanja da ga na klupi mogu zadržati samo uspješni rezultati.

Klopp je na klupi Liverpoola osvojio Premierligu i Ligu prvaka, dvaput je proglašen najboljim treneroma na svijetu (2019.,2020.).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.