Jurgen Klopp odgovorio na pismo 10-godišnjeg navijača Manchester Uniteda

Petak, 21. veljače 2020. 10:45 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Daragh Curley napisao je u siječnju pismo Jurgenu Kloppu u sklopu školskog projekta, 10-godišnji navijač Manchester Uniteda zatražio je od Kloppa da prestane pobjeđivati i da ne osvoji trofej.

- Tužno je biti navijač Uniteda pored Liverpoola koji previše pobjeđuje. Molim vas da olakšate drugim momčadima i da sljedeći put kada budete igrali izgubite utakmicu. Trebate samo druge pustiti da vas pobjede, napisao je između ostalog dječak.

Na opće iznenađenje maloga Curleyja i sportske javnosti, Klopp je odgovorio pismom koje je vlastoručno potpisao:

- Žao mi je, ali ne mogu prihvatiti vaš zahtjev. Moj posao je da učinim sve što mogu kako bi Liverpool pobijedio, jer postoje milijuni ljudi širom svijeta koji žele da se to dogodi, pa ih ne želim iznevjeriti. Srećom po vas, gubili smo u prošlosti, a gubit ćemo utakmice i u budućnosti. Pročitavši pismo koje ste mi poslali, mogu sa sigurnošću reći da je jedina stvar koja se neće promijeniti vaša strast prema nogometu. United je sretan što vas ima. Nadam se da nećete biti pretjerano razočarani ako budemo osvojili trofeje. Iako su naši klubovi veliki rivali, dijelimo veliko poštovanje jedni prema drugima. Zato i volimo nogomet. Sretno, napisao je Klopp i ponovo oduševio javnost.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.