JURGEN KLOPP Jedini u Engleskoj nosim masku, osjećam se kao vanzemaljac

Nedjelja, 21. lipnja 2020. 13:54 Napisao/la  SC
JURGEN KLOPP Jedini u Engleskoj nosim masku, osjećam se kao vanzemaljac

Jurgen Klopp u najavi prve utamice u nastavku sezone opet je privukao pažnju engleske javnosti, menadžer Liverpoola nije štedio englesku vladu zbog načina na koji vodi borbu protiv koronavirusa:

- Nisam se ni sekunde zabrinuo da bi nas engleska vlada mogla koštati naslova, jer sam se brinuo zbog broja umrlih, a i dalje sam zabrinut. Nisam glasao za ovu vladu, ova vlada bila je izbor drugih ljudi. Moj je problem bio što sam dobivao vijesti iz Engleske i Njemačke. Kad bi nas izvanzemaljci gledali izvana, pomislili bi da smo došli s dva različita planeta. S osobnog gledišta, ne razumijem zašto smo 15. lipnja počeli nositi maske za lice u zatvorenim prostorima, kada su to prije pet ili šest tjedana radile sve ostale zemlje. Možete raspravljati o tome ima li smisla nositi maske, ali sve zemlje koje su ranije počele nositi maske za lice imaju manji broj žrtava nego u Engleskoj. To je istina. Kad vidim brojeve ovdje u Engleskoj, a potom u Njemačkoj, pomislim: Gledaj, u Njemačkoj nije savršeno, ljudi su umrli, ali u pogledu načina života, potpuno je drugačije. Ako želite ući u trgovinu u Njemačkoj, ali ne nosite masku, nije vam dozvoljeno ući. Kada odem na benzinsku pumpu u Engleskoj, jedini sam koji imam masku za lice i jedini nosim rukavice, pa se osjećam kao vanzemaljac. Neću prestati s tim dok mi netko ne kaže da je gotovo, naglasio je Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.