Jurgen Klopp i Jose Mourinho osebujno komentirali otkaz Claudiju Ranieriju

Petak, 24. veljače 2017. 20:31 Napisao/la  SC

Jose Mourinho pojavio se na presici u majici s inicijalima CR


Jurgen Klopp i Jose Mourinho komentirali su otkaz Claudija Ranierija.

-  Jesam li iznenađen? Ne, to je samo nogomet, zar ne? Za mene bilo je nekoliko čudnih odluka u 2016. i 2017.: Brexit, Trump, Ranieri... Moram li razumijeti sve smjene trenera? Očito da ne budući da se i dalje događaju! Stvarno ne znam zašto je Leicester to napravio. Svi vide njihovu situaciju u prvenstvu i u Ligi prvaka, ali nitko nije dio nje. Ranieri je stvarno posebna osoba u ovom poslu, dobar je čovjek. Upoznao sam ga kada me posjetio u Dortmundu i lijepo smo popričali. Ma on je predivan. Stvarno ne znam dovoljno pa bi bilo najbolje da odete na pres konferenciju Leicestera i pitate njih zašto su to učinili, rekao je Klopp.

 Jose Mourinho pojavio se na presici u majici s inicijalima CR:

- Moje riječi su majica s njegovim imenom na njoj. To je moja mala posveta čovjeku koji je ispisao najljepšu priču Premierlige . Netko je tko je vjerojatno zaslužio da se stadion Leicestera nazove po njemu, a on je otpušten. Ovo je dobro za sve nas da shvatimo kakav je nogomet danas. Mislio sam da je moj otkaz prošle godine, nakon što sam vodio momčad do prvaka, loša stvar, ali sada vidim da je to kikiriki naspram onog što se dogodilo Claudiju, pa je stoga moj Instagram mala posveta njemu iako mislim da mu više posveta ni ne treba, jer nitko ne može izbirisati ono što je on učinio, smatra Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.