Jurgen Klopp: Coutinho je inzistirao na odlasku, sve smo učinili kako bismo ga zadržali

Nedjelja, 07. siječnja 2018. 18:46 Napisao/la  SC
Coutinho i Kloop
Coutinho i Kloop

 Jurgen Klopp rekao je da nije bilo moguće zadržati Philippea Coutinha u Liverpoolu:

- Jako smo nesretni što nas napušta jedan dobar prijatelj, sjajan čovjek i nevjerojatan igrač. Svima je poznato da je htio otići u Barcelonu još od ljeta. Inzistirao je na odlasku. Nadali smo se da ako ga zadržimo nakon ljeta da će se predomisliti i ostati. Mogu uvjeriti sve navijače Liverpoola da smo sve učinili kako bismo ga zadržali, no on je bio sto posto siguran da mu je budućnost u Barceloni. Napravio je puno za ovaj klub i žao mi je da se na kraju rastajemo teškog srca. Ovaj dio sezone je odradio potpuno profesionalno i ne možemo mu ništa zamjeriti. Razumijem da su navijači sada razočarani. Uvijek se teško oprostiti od nekog tko je poseban. No, ljudi imaju svoje ciljeve i treba to poštivati. Dovoljno smo velik klub da nastavimo svoj napredak. Ne možete prodati dušu i srce Liverpoola, klub je nešto puno više od jednog igrača. Vjerujem da će vlasnici nastaviti ulagati u poboljšanje momčadi i da ćemo početi osvajati trofeje, kazao je menadžer Liverpoola.

Inače, Liverpool je objavio da će svaka osoba koja je kupila Coutinhov dres ove sezone dobiti vaučer od 50 funti.

Potrebno je samo donijeti dres u službeni klupski dućan kao dokaz i to do 31. svibnja, a može se potrošiti na bilo kakav proizvod iz službenog dućana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.