Joško Gvardiol prokomentirao prvi razgovor s Pepom Guardiolom

Ponedjeljak, 01. siječnja 2024. 21:22 Napisao/la  SC

Najvažnije pitanje je glasilo jesam li spreman doći u Manchester City. Ja sam naravno rekao da jesam, kaže Gvardiol

Joško Gvardiol prokomentirao prvi razgovor s Pepom Guardiolom

Joško Gvardiol prošle godine postao je najskuplji stoper svih vremena:

- Vjerujem da je nekima u Engleskoj zasmetalo što sam jedan dio Hrvatske učinio ponosnim, kada smo ostvarili taj transfer i srušili rekord. Moramo biti svjesni da nogomet napreduje, pojavit će se još netko skuplji. Ne stvara mi to nikakav pritisak, ja se moram usredotočiti da budem svaki dan baziran ono što se događa na terenu, govori Gvardiol kojega je prije transfera nazvao Pep Guardiola:

- Drago mi je da je nazvao, naravno da smo malo prokomentirali sve vezano za mene i moju ulogu u momčadi Manchester Cityja, nismo dužili. Najvažnije pitanje je glasilo jesam li spreman doći u Manchester City. Ja sam naravno rekao da jesam i da se nadam da ću što prije stići u Manchester City. Teško je opisati taj osjećaj, trnci te prolaze kroz tijelo nakon takvog razgovora, rekao je Gvardiol za NovuTV.

- Pep Guardiola je perfekcionist, on živi za nogomet, posvećen je svakom detalju, rekao bih da ga to čini drugačijim od ostalih trenera. Pun je energije, ne može dočekati trenutak da te ispravi. Kada bi čekao da dođemo u svlačionicu vjerojatno bi zaboravio što je htio reći, puno mu se toga mota po glavi. To je ono što mi je drago, vidi da mu je stalno do igrača, želi svakom igraču pomoći u razvoju, naglasio je Gvardiol.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.