Jose Mourinho: Želim ovakvog Balea i protiv Dinama, ali ne znam je li to moguće

Ponedjeljak, 01. ožujka 2021. 14:00 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Nogometaši Tottenhama prekinuli su negativan niz domaćom pobjedom protiv Burnleyja, prvo ime susreta bio je Gareth Bale, Velšanin je dvama pogocima podsjetio na dane kada je za rekordan iznos iz Tottenhama prešao u Real Madrid.

Ove sezone u Tottenham se vratio na posudbu, oko njegovih igara čitavo se vrijeme „lome koplja“.

Tottenham u londonskom derbiju u četvrtak gostuje kod Fulhama koji se bori za ostanak, ovako razigran Bale itekako će trebati Mourinhu.

- Kada je Bale u pitanju sve je onako kako sam rekao i ranije. Dan za danom. On je iskusan igrač, najbolje poznaje svoje tijelo i najbolje osjeća kada će biti spreman za napore u kontinuitetu. Naravno da bih želio ovakvog Balea i protiv Fulhama i u nedjelju i idući tjedan protiv Dinama, ali mislim da to nije moguće.

Bale je ove sezone u Premierligi postigao tri gola uz dvije asistencije, u Europskoj ligi također je postigao tri gola, uz jednu asistenciju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.